Maanantaina kutsuu Pariisi, sitä ennen on koulussa vielä ryhmäesitelmä ja tapaaminen kahden opettajan kanssa koskien meidän nettisopimuksen irtisanomista.. Tänään koitettiin tosiaan liikkeessä irtisanoa meidän sopimus, mutta myyjä tokaisi vaan että "teillä on 12 kk sopimus, maksakaa syyskuuhun asti ni sopimus raukeaa, tai voitte tietty soittaa asiakaspalveluun".. Tässä tilanteessahan se menee siis kylläkin niin, että meidän ei pitäis joutua maksajiksi koska a) me ei olla tehty sitä sopimusta ja b) muutto ulkomaille on riittävä purkusyy! Mutta tätä myyjää ei kiinnostanut muu kuin purkan jauhaminen ja hyvältä näyttäminen minimekossaan, siinä kylläkään erityisen hyvin onnistumatta. Nyt vaan sitten katsotaan, miten maanantaina asiat vielä ehtii hoitumaan, muutoinhan tämä jää yksin Mirkun hoidettavaksi ja espanjalaiset ei välttämättä ole ihan niin määrätietoisia kuin me suomalaiset (erilainen ajattelutapa, sanotaanko nätisti vaikka näin).

Huomenna aloitan pakkaamisen ihan toden teolla ja ajattelinpa pyörähtää kaupungillakin viimeisen kerran vähän räpsimässä valokuvia ja hakemassa haikeita fiiliksiä :D Tällä hetkellä pakkaaminen tuntuu jotenkin todella hankalalta, kun en oikein tiedä, että miten sen aloittaisi ja jännittää mahtuuko kaikki kahdeksat kenkäni ja Juholle tarkoitetut tölkkeröt nätisti laukkuun (tai siis kahteen).. Miettikääpä kun tämä neiti koittaa survaista laukkuineen tramilla (eli ratikalla) juna-asemalle, ja sieltä sompailla tosiaan jättikantamuksineen junaan! Onneksi mulla on suora yhteys Pariisiin ja istuinpaikka ekasta kerroksesta (olin siis kerrankin fiksu ostaessani junalippua ja valitsin sen alimman kerroksen ihan kamojeni takia)! Voi siinä muutama kirosana päästä, mutta ei nämä onneksi tajua mikä sammakko sieltä suusta lipsahti :D

No juu, eipä taas tänään muuta, viimeisen kerran yhdessä espanjalaisten kanssa ulos ja ne neljä kuukautta olikin sitten siinä!

Ps. Tein meidän ryhmän esitelmään niin hienot kohde-esittelyt, että muut ei meinanneet uskoa niitä mun tekemikseni, olen otettu!! :)