Tämä seikkailu olikin sitten tässä. Huomenna matkaan Pariisiin ja sieltä en varmaan enää blogeja kirjoittele, vaan seuraavan kerran kuulumiset tulee Suomen kamaralta (tiedä sitten sitä, ovatko blogin muodossa vai kasvotusten vai miten..). Kovasti jo odotan pääsiäisen viettoa ja vappua suomalaisittain :)

Tänään ollut kämpän tarkistus sujui kivuttomasti ja kaikki oli ok, kuten siis pitikin olla ja huomenna saan hakea panttini pois. Kamat on melkeinpä kaikki jo pakattuna, meikkilaukkua ja hammasharjaa lukuunottamatta, koska niitä tarvitaan vielä! Voin kuulkaas kertoa, että vaikka sainkin tuon matkalaukkuni kiinni, painaa se kuin synti! Osan kamoista heitin ihan surutta roskiin, ainahan saa uutta tilalle jos tarvii :) Illalla aion ottaa vielä rentouttavan kylvyn ja juoda loput eilen korkkaamastani euron kuoharista (säästölinjalla mennään!). Huomenna kahdeksalta kouluun ja esitelmä, siitä hakemaan kansliasta rahat pois ja sitten vielä se tapaaminen nettisopimuksen takia ja juna-asemalla pitäisi olla kahdentoista aikoihin! :)

Huomenna voi olla haikea olo, mutta kyllä täällä vekkulimaassa tuli halosta päähän ihan kunnolla ja tulipahan sitä päätä seinäänkin välillä lyötyä, eli ranskaa tuli opittua varmasti enemmän kuin pelkät käytännön alkeet! On kiva päästä kotiin puhumaan taas suomea ja ottaa vastaan uusi haaste, eli tuleva viiden kuukauden harjoittelujakso! Taidetaan mennä tämä vuosi tukka putkella, vaikuttais nyt vähän siltä jo tässä vaiheessa :p

Ei tässä kai sitten muuta kuin kiitos näistä neljästä kuukaudesta, hyvinhän se ihan meni: Henna kiittää ja kuittaa, Saint-Étienne hiljenee minun osaltani nyt!