Voi hitsi kun meni viikko äkkiä! Ihan liian nopeasti... Keskiviikkona matkasin äitiä vastaan CDG:n lentokentälle ja siitä sitten lähdettiin RER:llä kohti hotellia ja nyt olen taas jo kämpillä yksinäni dataamassa, ihan niinkuin missään ei olisi ollutkaan.. Sukkelaa! Muistoksi jäi kuitenkin kasa valokuvia, DIsneylandista ostettu Mikki ja Minni-valokuva-albumi ja ihana magneetti ja tietysti se tärkein: sain olla rakkaan äiskäni kanssa piitkästä piitkästä aikaa! Pariisissa tuli kyllä seikkailtua aikalailla, Metro tuli tutuksi ja kartta kului, nähtiimpäs me se Eiffelikin ja Riemukaari myös! Tuntuu etten oikein osaa edes muodostaa lauseita tällä hetkellä, kun äiti lähti niin tilalle taisi tulla ikävä.. Ja typerä koulu alkaa taas, tiistaina on Alsace-esitelmä ja keskiviikkona sitten esitelmöin Saariston Rengastiestä, mielenkiintoista... Onneksi skippasin saksan ja markkinoinnin, saa sitten paremmin "luettua" noihin ensi viikon kokeisiin.. Kuulemma suullisia kokeita ainakin yksi luvassa, se on mukamas meille niin helpompi. VARMAAN JOO!

Sain muuten tuliaisia Suomesta; paljon ihanaa salmiakkia ja tuli sitä jälkiuunileipääkin taas maisteltua (hyvä ettei massu mennyt sekaisin siitä yllättävästä kuidun ja terveyden määrästä) samoin kuin ihania äidin Hannespullia sain syödäkseni, nam! Meidän hotellimme oli todella mukava ja niin ranskalainen ettei oikein sen autenttisempaa varmaan löydäkään :O ja anteeksi nyt vain, mutta missä olivat ne töykeät pariisilaiset, jotka inhoavat turisteja eivätkä suostu puhumaan englantia?! Itse en nähnyt yhtäkään vaan kaikki olivat todellä kohteliaita ja huomaavaisia, lisäksi ne pirulaiset itse käänsivät keskustelun englanniksi, vaikka kuinka koitin puhua ranskaa! Hmph, taas on niin tullut väärää infoa, minä jo ehdin varautua yhtä kokonaisvaltaiseen kielikylpyyn kuin täällä Etiennessäkin!

Anteeksi tälläinen poukkoilu, ajatukset ovat ties missä (äiti varmaan pakkasi ne mukaansa ja vei Suomeen)! Parin viikon päästä saan taas ihanan vieraan ja pääsen kiertämään lisää Pariisia, tällä erää kun jäi kaikki shoppailutkin väliin, vaikka Champs- Elyseellä tulikin taivallettua! Paljonkohan sellainen aito Vuitton maksaa... Tekisi mieli meinaan ostaa sellainen kansallisaarre;p