Niin se loppu vaan kuulkaas lähenee, väistämättä ja hitaasti mutta varmasti :) Ensi viikolla käydään istumassa muutamat tentit läpi, ja sitten saakin lopun aikaa vaan möllöttää (kyllä meillä koulua vielä sen jälkeen on, mutta mitäs sen sitten enää on väliä). Meillä oli eilen oikein mukavat pistarit Rooman ajasta, meni hei taas ihan nappiin! Voisin kuvitella, että opettaja lukee vastauksiani myötähäpeää potien ja miettii, että eikö meillä Suomessa opeteta sellaisiakaan perusasioita, kuin muinaisen roomalaiskaupungin asemakaava... Noh, viimeisestä historian kurssistani on jo yli kolme vuotta, joten ei kaikkea voi enää muistaa (en siis muista, että oliko meillä tota asemakaavaa, vai ei.. En kyllä muutenkaan enää muista noita antiikin asioita kovinkaan hyvin, kun olen uravalintani jo tehnyt vähän toiseen suuntaan). 

Eilen sain myös kämppikseni hyppimään ulko-ovella tasajalkaa paniikissa, kun meinasimme myöhästyä tunnilta, iik! Paniikkivimmaiselle todetessani, että mene sinä edeltä, minä osaan tulla perästä, jähmettyi hän paikoilleen ja shokista toivutuaan alkoi pyörimään oven suulla... Eikä muuten lähtenyt yksinään, vaan odotti minua. :O Tiedä sitten olisiko hän eksynyt matkalla jos olisi yksin lähtenyt :D Eilen tuo samainen henkilö töni minua jatkuvasti kaupan kassalla kärryillään, ja voi helvetti soikoon, sekös vasta kuulkaa ärsyttää kun joku koko ajan on hinuttamassa niiden hilavitkuttimien kanssa kiinni perseessä! Voin myös kertoa, että ei ollut eka kerta... -.- alkaa oikein harmittamaan tämä oma täydellisyyteni välillä, mutta ei aina viitsisi kaikkia neuvoa kun jotain pitäisi tajuta itsekin! xD 

Tänä iltana pitäisi mennä katsomaan yhtä leffaa ja huomenna on taas aikainen aamu, kun pitää 8.00 olla koululla tekemässä sitä ihanaa ryhmätyötä.. :D mutta sittenhän taas on viikonloppu, jonka pitäisi olla ennusteiden mukaan aurinkoinen ja lämmin! :)