Hoho, täällä on tullu täyskevät tällä viikolla! Aurinko on paistanu ihan älyttömän lämpöisästi ja t-paidalla tarkenee istua terassilla :D Voi kyllä, lisäksi se näemmä herättää minussa tälläisen ylionnellisuus-reaktion (eli siis mulla on varmaan joku kaksisuuntainen mielialahäiriö, ku välillä ketuttaa niin kovastikin!). Kävin ostamassa itselleni tyylikkään lentolaukun, jota aion testata seuraavaksi viikonloppuna Pariisinmatkallani, iskä ja Virpi tulee, kivaa!! Ja sitten aion lähteä minireilille Lillen kautta Brysseliin ja sieltä sitten Luxemburgin kautta Strasburgiin ja takas Pariisiin vastaanottamaan Jenniä :) toivottavasti selviän hengissä, koska vakaasti olen päättänyt tuon reissun nyt toteuttaa!

Ostin tänään mansikoitakin terassilla norkoilun lisäksi, tällä kertaa ne on jo espanjalaisia ja olivatkin tosi hyviä! Ei tietenkään vedä vertoja suomalaisille, mutta valitettava totuushan on että siellä ei tähän aikaan kasva vielä mikään! Täällä on muuten jo kukatki puhjennu kukkaan ja pikku hiljaa alkaa puutki saada lehtensä kasvamaan.  Täytyy muuten käydä varaamassa aika siihen manikyyriin, että saa kynnetki kevätilmeen jossain vaiheessa, vielä kun en oo "ehtiny". Mutta onhan tässä vielä vapaita viikonloppuja ja päiviä ennen kotiinlähtöä. Sitten sielläkin on jo samanlaiset kelit ku täälläkin nyt ni saan kokea tuplakevään tänä vuonna :)

Huomenna vielä saa lorvailla täälläpäin, sitten se onki nokka kohti pohjoista ja Pariisia! Aika hassua kun ennen tätä reissua en koskaan ollut edes käynyt koko kaupungissa, saati sitten koko maassa, niin nyt oon sitten käyny Pariisissa oikein urakalla ja muutama muukin kauppala tulee tutuksi (ja joo, ihan yksin, mutta se ei haittaa vaan päinvastoin kasvattaa luonnetta)!