Tämä viikonloppu on kyllä ollut maailman turhin ja turhauttavin! Perjantaina piti niin mennä ostoksille ja kaikkea, mutta siihen se sitten jäi, että kävimme supermarketissa hakemassa vähän pottuja...Mutta Mirkulla varmaan kiilsi silmissä jo hänen uudet espanjalaiset "ystävänsä", joiden luokse oli pakko päästä viettämään korttipelien täyteistä iltaa (oli hei todella hauskaa keskiviikkonakin....) Minä jäin kämpille tsekkailemaan Pariisin hotelleja ja kokkasin aivan loistavaa vuohenjuusto-tomaattipastaa :)

Lauantaina, eli eilen piti lähteä katsastamaan Saint Etiennen ylpeys,Cite du Design taidenäyttely/biennaali, mutta lopputulos olikin: "siellä on niiin kylmä että ei voida mennä" byhyy, sanon minä, siellä oli tasan aste pakkasta! Muut espanjalaiset olivat pyytäneet meitä molempia liittymään seuraansa illaksi, ja että tällä kertaa mentäisiin diskoon! Noh, äitini ja oman uteliaisuuteni painostuksesta päätin ryhdistäytyä sosiaaliseksi ja ulospäinsuuntautuneeksi suomalaiseksi, jonka kanssa myös muut haluaisivat jutella... Ja niin siinä sitten kävi, että minä lipitin kahta kaljaani ja välillä naurahtelin espanjalaisten jutuille, joita en ymmärtänyt jostain kumman syystä. Kyllä taas sentään kaksi niistä espanjalaisista yritti keskustella, mutta kun heidän humalatilansa kasvoi, myös juttutuuli kaikkosi muille maille....

Lopulta lähdimme diskoon, jossa piti olla paljon muitakin vaihtareita, mutta niin siinä kävi että siinä pienessä hiirenloukussa ei ollut ketään muita vaihtareita, eikä ketään kelle jutella... Jaksoin tanssia kolmeen asti (sain kyllä espanjalaisilta tytöiltä pitkiä katseita nenän vartta pitkin, tiedä sitten että miksi), mutta sitten meni hermot huonoon seuraan ja vielä huonompaan musiikkiin! Ehdotin Mirkulle että voitaisiin lähteä, mutta hän sanoi ettei halua vielä, vaan viiden minuutin päästä. Noh, kului kymmenen minuuttia, kysyin joko lähdetään ja vastaus oli että tanssitaan nyt vielä. Minä hain takkini, sanoin että minä lähden moro, ja tomerana tyttönä kävelin yksin kämpille kello kolme yöllä, höpöttäen äidille koko matkan puhelimessa tyhmistä espanjalaisista! Ja sitä en sitten tiedä, missä Mirkku yönsä on viettänyt, mutta kämpille hän mielestäni saapui vasta aamusella.... Mutta taitaa se Cite du Design jäädä tältäkin päivältä (sunnuntai) väliin.

Että siis tällainen viikonloppu... Ensi viikonloppuna espanjalaiset aikovat lähteä Lyoniin päiväretkelle, minä tässä nyt pohdin kuinka riemukas matka siitä oikein tulisi, jos liittyisin seuraan. Mutta taidan jäädä tänne ja keskittyä taas alennusmyynteihin, kyllä oma seura on parasta seuraa tällä hetkellä!