Noniin, tänne tuli talvi.. Märkää lunta on satanut koko päivän ja ihmiset ovat aivan ihmeissään:) Koulussakin oli taas tosi jänskää, katsottiin tunnin mittainen video (siis VIDEO) vanhoista ranskalaisista kirkoista. Selostaja kuulosti pikkutuhmalta rentoutuskasetin ääneltä, viisi kertaa meinasin nukahtaa sen ja taustamusiikin yhteisvaikutuksen takia.... Booring! Lisäksi teimme yhdellä tunnilla tehtäviä, joita edes paikalliset eivät tainneet tajuta. Onneksi rimaa ei ole asetettu meidän takia turhan matalalle!

Eilinen ilta sujui ihan mukavasti, paitsi että illanviettopaikassa kaikki vaihtarit olivat espanjalaisia ja ainoastaan kaksi ihmistä uskalsi puhua kanssani! Keskityin siis lipittämään kolmen euron viiniäni minulle annetusta kaljalasista, kuten siis viini kuuluukin nauttia. Satuin myös huomioimaan, että espanjalaiset viis veisaavat esim. tupakanpolttokiellosta ja ovat erittäin, erittäin kovaäänisiä! Oli kuitenkin mukava huomata, että kaikki olivat erittäin tuttavallisia, ja kyllä, jokainen tervehti antamalla poskipusut! Suomalaisen painajainen siis....

Pistäydyimme myös vaihtareille suunnatussa baarissa, jossa onneksi tapasin ihmisiä joiden kanssa pystyin puhumaan, erään jenkin seurassa hieman jännitti, että onko se minunkaan englantini ihan niin hovikelpoista, mutta uskokaa pois: täydestä meni! :D Juttelin myös italialaisten vaihtareiden kanssa ja he olivat todella mukavia ja kiinnostuneita Suomesta ja suomen kielestä. Ilta loppui puoli kahden maissa ja taivalsimme kämpille uskomattoman hiljaisia katuja pitkin; kukaan ei liikkunut missään ja puhutaan kuitenkin 150 000 asukkaan kaupungista!

Huomenna olisi tarkoitus mennä näyttämään Mirkulle mallia, kuinka alennusmyynneistä otetaan kaikki ilo irti!

Tässä taas hieman kuvia viime viikonlopun shoppailureissultani :)