Ei tuossa otsikossa ei ole kirjoitusvirhettä, vaan siis tänäänhän viikko loppuu ja alkaa viikonloppu, eli saa nukkua vielä pidempään ja olla murehtimatta niin paljoa koulua ;) Paitsi tänä viikonloppuna pitäisi lukea kokeisiin ja petrata esitelmöintiä.. Mutta ennen sitä täytyy käydä luistelemassa uusien tuttavuuksieni kanssa, jeij! Tulee muuten olemaan tämän talven ensimmäinen kerta jäällä, aika jännä juttu, kuten se yksi Pasilan hahmo aina sanoo..

Olen jäänyt siis tuohon piirrossarjaan täällä ollessani koukkuun, kiitos YleAreena, josta näen edes muutaman hyvän sarjan: juurikin tuon Pasilan ja sitten Satuhäät (jotka nyt eivät aina ihan niin satuhäitä ole), ja voi kuinka minua sitten ärsyttääkään se, kun hääpari korkkaa kakun väärästä kerroksesta, eli ottavat palan siitä huomenkakusta (Hannalta olen oppinut, että se ylin kerros on sellainen, siihen EI saa koskea!). Noin, olipas loistava aasinsilta luistelusta telkkuohjelmiin, hyvä minä! :D en siis ole ollenkaan katkera siitä, että en näe enää Salattuja elämiä kiitos typerien tekijänoikeusrajoitusten, vaan täytyy tyytyä Putouksen vuoden sketsihahmo-osuuksiin, jotka ovat sarjan ainoat hauskat kohdat. Noh, kyllä se Korkojen kera ihan hauskaa ajankulua myös on Maikkarin tarjonnasta, samoin tulee katsottua sitä Jani Toivolan (onko se sellainen?) Tyylitunnustuksia-ohjelmaa joka on myös ihan ok "aivot narikkaan"-pätkä... Ja kyllähän Nelonenkin näyttää Matkaoppaat ihan täällä ulkomaillakin, myötähäpeän hetkiä koin ainakin viime jakson aikana, kyllä me suomalaiset ollaan ihania! :)

Tosiaan tämä viikonloppu pitäisi omistaa lukemiselle, sain täydennetyt muistiinpanot Mirkulta kuvatiedostojen muodossa koneelle... On sitten helpompi lukea eikä tarvitse kirjoittaa mitään turhaa itse :p Luistelua odotan innolla, sillä saan puhua myös englantia, muuten en tiedä viikonlopun suunnitelmista mitään. Paitsi että se yksi suomalainen tyttö pitäisi ehkä huomenna nähdä jossain, mutta vasta illalla... :)

Nyt kaunarit jalkaan ja jäälle, Suomityttö näyttää kanadalaisille miten sitä makkaraa (luisteluliike) tehdään kun piruetteihin en taivu! ;)