Alkuviikko oli vähän huolestuttavan sateinen, mutta nyt on kivasti paistanut aurinko ja lämmöt noussu varmaan viiteentoista asteeseen, eilen oli käytössä jo aiemmin viikolla ostamani farkkushortsit (siis sukkahousut oli tietty jalassa kans!) ja aurinkolasit sai kaivaa kotelosta kun niin häikii :D ei siis valittamista lomakeleissä! En oo kauheasti mitään kyllä tehnyt tällä viikolla, ainoastaan haahuillu kaupungilla ja pomppinu kaupoissa.. Paha juttu, mutta kyllä mulla sen verran on ollu itsekuria ton shoppailun suhteen, että ainoastaan just noi shortsit ja pari puseroo on tarttunu matkaan.. Niin ja yhdet tennarit ku sai kaheksalla eurolla! :)

Jos sitä vaikka maanantaina lähtis käymään päiväretkellä Lyonissa ja sitten saa taas perjantaina lähteä Pariisiin iskää ja Virpiä vastaanottamaan! Eilen tuli hei täyteen 2 kuukautta täällä oloa tasan, ja näillä näkymin loput ajasta on menossa tosi nopsasti myös. Jenni on tulossa käymään vielä tässä kuussa ja on mun seurana viikon, sitten onki kaks viikkoa koulua ja sitten on tylsä tenttiviikko ja sitten pitäiski jo pian olla lusittuna kaikki päivät melkein :D ei sillä, kivaahan täällä on ollut, mutta kyllä tällänen vaatis jonkun tutun ja turvallisen läsnäoloa, siis ihan vaikka nyt toisen suomalaisen vaihtarin, koska välillä menee hermot kun kukaan ei tajua ja aina on vähän hankalaa selittää itseään neljännellä kotimaisella ja systeemit on jokseenkin eriäväisiä täällä kuin kotona.... Ja eihän me Mirkun kanssa oikeastaan kavereita olla, satuttiin vaan molemmat samaan aikaan samaan asuntoon ja nyt sitten jumitetaan toistemme keskuudessa tää vaihtoaika... Surullistahan se on, mutta valitettavan totta! Heh, olipas karua faktaa, mutta aikalailla rutiinilla täällä jo mennään ja asiat alkaa olla jo aika nähty. (Huom! en nyt puhu, että olisin nähny Ranskan kokonaan, ehei, tarkotan että tää koulu ja opiskelu täällä on nähty, olisin mä mielelläni kiertäny maata ennemmin ku opiskellu sitä kirjoista mutta nyt se meni vaan näin...) Vaikka kyllähän tässä vielä ehtii tehdä kaikenlaista ja lähteä kiertämään, harmi vaan et junaliput on hippasen verran kalliimpia ku Suomessa ja aina pitäis olla jossain hotellissa yötä :P

No mutta niin, eipä mulla oikein kauheasti tätä juteltavaa tänään ole... Ehkäpä pailailen asiaan taas ensi viikolla, au revoir!