Tänään on ollut hyvä päivä! Aurinko on paistanut ihanan lämpöisästi ja alennusmyynnit ovat käynnissä. Vietin kaupungilla peräti viisi tuntia, haahuilin pitkin katuja ja kujia, kävin kaupoissa ja herätin kanssaihmisissäni kummastusta ulkomaalaisuudellani. Pari kertaa eksyinkin, mutta aina jostain löytyi uusi risteys, jonka kautta pääsi Hotel du villelle ja taas tiesin missä olin:) otin myös kaupungista ja tästä omasta lähiympäristöstäni valokuvia, joita myös tänne olen laittamassa..

Tänään todella ihastuin ranskalaiseen elämäntyyliin ja leipomo/kahvilakulttuuriin, istuskelin terassilla ja siemailin cafe au laitiani ja katselin kuinka kaikki vain soljuivat edes taas iloisesti jutellen ja kysellen toistensa kuulumisia, niin hienoa ja ranskalaista! Minunhan piti kaupungilta ostaa vain kengät, mutta vahingossa niitä löytyikin kahdet (aivan suloiset ja ihanat ballerinat, joilla kelpaa sipsutella!), kaksi neuletakkia ja hiuspannankin menin ostamaan! Ja vielä jäi niin paljon kauppoja näkemättä ja niin paljon jäi vaatteita odottamaan seuraavaa kertaa, joten uudelleen on pakko pian taas päästä... Rankan kiertelyn ja kaartelun jälkeen olen selkeästi ansainnut ihanan vaahtokylvyn ja lasillisen (tai pullollisen) shampanjaa! Ja eilen löysin supermarketista tuoreita mansikoita, jätin pari vielä tällekin päivälle joten myös niillä saan ehkä herkutella :)

Nyt hieman harmittaa, että joudun asumaan soluasunnossa ja että Mirkku tulee jo huomenna takaisin, sillä olen nauttinut tästä omasta rauhastani ja ihanasta vapaudestani täyttää jääkaappi kaljalla ja lihalla ynnä muulla... Mutta eipähän mene kauaakaan, kun äiti tulee jo käymään ja silloin saan olla hyvässä seurassa! Maltan tuskin odottaa Disney Landia ja Pariisia! Juhon kanssa sitten kierrän Louvren, äitiä kun ei tuollainen snobikulttuuri kiinnosta ;)

Ps. pesin tänään pyykkiä! Kaikki sukkavarastoni olivat niin likaantuneet viikon aikana, että oli pakko uskaltautua pyykkitupaan :o pirun pösilöt kenkineen sisätiloissa!