Eli yhdeksän päivän päästä otan nokan kohti Suomea ja juuri sopivasti ennen pääsiäislomaa :D Valotanpa nyt hiukan, miten aion kotiutumiseni aloittaa (huom! järjestys ei ole ehkä oikea):

1. Heitän matkalaukut nurkkaan ja alan itkeä nähdessäni minulle tärkeät ihmiset

2. SYÖN! Paljon ja kaikkea, tekee mieli kebua, hesbeä, hirveä, peuraa, pannaria, pikkulettuja, läskisoosia yms yms. Täällähän ei tunnetusti osata kokata... Ai niin, ja jätskiä täytyy saada kanssa!

3. Rapsutan kisumisuja Niksua ja Nönnyä, uskokaa tätäkin aion tehdä paljon

4. Menen saunaan ja siellä korkkaan suomalaisen omenasiiderin niin että pihaus kuuluu

5. Käyn moikkaamassa rakkaita sukulaisiani

6. Ajan autolla, mutta ensin kyllä harjoittelen pihatiellä....

7. Menen parturiin (tosin vasta 29. päivä, mutta odotan sitä kuin kuuta nousevaa)

8. Koitan tottua taas siihen, että kaikki ymmärtävät ja osaavat suomea.

Noin, siinä! Tervetuloa mukava mättöviikonloppu, olen odottanut sinua jo kauan :) Vielä ennen sitä, saan kuitenkin nauttia myös Pariisin tunnelmasta viimeisen kerran.

Ps. Pieni tositapahtumiin perustuva hauska sattuma loppuun:

Aamulla kämppikseni oli menossa suihkuun.. Noh, hän tulee keittiöön ja sanoo, että suihkua vastapäätä on paljon miehiä. Hän hakee siivouskomerosta mopin. Minä kysyn, että mitä sinä mopilla... Hän katsoo minua kuin tyhmää ja sanoo ottavansa miehet pois.. Käsitän, että hän menee ikkunasta käsin sörkkimään mopin varrella miehiä pois kadulta. Menen katsomaan ikkunastani tätä jännää episodia. Ei siellä ketään ollut. Loppujen lopuksi hän häätikin kylppäristämme PÖLYÄ! :D